URNEBESAN RAZGOVOR ONILA I BARKLIJA SA MARJANOVIĆEM: Momci, hvala vam što ste pozvali mene, a ne Luku (VIDEO)

I. J.

20. 08. 2020. u 09:31

U STUDIJU se okupilo poznato društvo koje vodi emisiju “Unutar NBA” (Inside the NBA), a kao specijalnog gosta preko video linka najavili su srpskog centra Bobana Marjanovića posle pobede njegovog Dalasa nad Klipersima.

УРНЕБЕСАН РАЗГОВОР ОНИЛА И БАРКЛИЈА СА МАРЈАНОВИЋЕМ: Момци, хвала вам што сте позвали мене, а не Луку (ВИДЕО)

foto: Screenshot/Youtube

Legendarni Šekil Onil se iz studija obratio srpskom centru Bobanu Marjanoviću i odmah mu se zahvalio što “dobro predstavlja velike ljude”.

- Zdravo veliki čoveče, zdravo Bi Em. Hvala ti što predstavljaš velike ljude, volim te, volim način na koji igraš, poštujem te... Reci svojoj porodici to, reci u svojoj zemlji. Da li je istina da su tvoji roditelji veoma visoki ljudi? - pitao je Šek Bobija preko video linka.

Marjanović je u svom stilu bio nasmejan i raspoložen. Odmah je bio i maksimalno iskren:

- Jeste, to je istina. Usput da kažem da sam prvi put ovde pred vama i nervozan sam – već se čuo smeh iz studija. - I plašim se, jer ove slušalice nisu u veličini mojih ušiju i moje glave. Ako ih polomim kupiću nove, obećavam vam.

Od početka je Bobi bio neizmerno zabavan četvorici voditelja i legendarnim bivšim NBA košarkašima. Marjanović se uozbiljio na pitanje: Kako bi opisao trijumf svoje ekipe?

- Došli smo rasterećeni da igramo. Znamo da su Klipersi veliki, neverovatni i jaki u igri. Došli smo na teren da odigramo za nas. Uživao sam u energiji koja je vladala u našem timu. Mislim da je dobra energija stizala i sa klupe. Bila je takva i u svlačionici. Napravili smo dobar posao na kraju. Šta je važnije od toga da se dobije utakmica. Shvatili smo plej-of ozbiljno. Nadam se da ćemo biti na istom nivou i na narednom susretu.

Čini se da si bio dobar mentor Porzingisu posle saveta koje si mu davao?

- Ako on kaže da jesam, drago mi je zbog toga – uz osmeh je rekao centar Dalasa. - Ponekad moram da ga spustim na zemlju, da ga naučim nečemu, da ne napravi neku glupost. U njemu je ogromna energija.

Primetili smo da veoma dobro izvalčiš na sebe odbranu protivnika i tako oslobađaš svoje saigrače. Ali molim te objasni nam ti koja je tvoja uloga kad istrčiš na teren?

- Ovo ću uračunati kao kompliment jer Luka uvek radi za mene, a sada se ispostavilo da sam ja radio za njega. Dužan mi je piće za to – rekao je Marjanović na prvu. - Trudim se da budem spreman, da uradim svoj posao maksimalno.

Šek se istakao svojim pozanvanjem košarkaških talenata koji dolaze iz Srbije:

- Bobane, svako čije se prezime završava na “vić”, ko dolazi iz tvoje zemlje Srbije, ima fantastičan šut. Moje pitanje je da li si ti dobar šuter?

- Imao sam mnogo trenera u svojoj karijeri i trudio sam se da od svakog nešto novo naučim. Imam i ja ruku za šut, ali nisam često u prilici da šutnem. Još radim na tome. U procesu sam rada na tome. Na punjenju ... (Loading...) – nasmejao je Bobi iznova sve u studiju.

Rekao je Marjanović još i da se trudi da uživa u svakom momentu svog života, kako privatno tako i na treninzima, utakmicama, na putovanjima... Setio se odakle je krenuo, iz Prve lige Srbije, i stigao do američke NBA. Ističe da je za to zaslužan uporan rad i želja da živi.

Bilo je u studiju mnogo smeha i Onilovih čestih naglašavanja “Volim te Bobane”. Za kraj poslao je i Marjanović svima srce uz zahvalnost na pozivu:

- Momci, hvala vam mnogo što ste pozvali mene, a ne Luku Dončića. Desilo se i ovo prvi put.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave