LILARD BACIO SENKU NA LEBRONOV REKORD: Portland iznenadio Lejkerse (VIDEO)

Novosti online

19. 08. 2020. u 08:26

PORTLAND je napravio iznenađenje i slavio protiv Los Anđeles Lejkersa (100:93) i poveo sa 1:0 na početku plej-of serije NBA lige.

ЛИЛАРД БАЦИО СЕНКУ НА ЛЕБРОНОВ РЕКОРД: Портланд изненадио Лејкерсе (ВИДЕО)

foto: EPA

Ovo je bio udarac i za najveću zvezdu u Diznilendu Lebrona Džejmsa kome je ovim porazom senka bačena na lični rekord – on je prvi igrač u istoriji plej-ofa koji je imao tripldabl učinak sa preko 20 poena, 15 skokova i 15 asistencija.

Kralj je utakmicu završio sa 23 poena, 17 skokova i 16 asistencija, a po skoru bolji od njega bio je samo Entoni Dejvis sa 28 postignuta poena.

Portland, koji je bio u prednosti većim delom meča, a kroz odličnu partiju u finišu predvodio je Lilard. Lejkersi su preokrenuli u poslednjoj četvrtini, ali upornost Blejzersa se isplatila. Najbolji u pobedničkom timu bio je Demijan Lilard sa 34 pona, dok je Jusuf Nurkić zabeležio 15 skokova i 16 poena.

Orlando je bio bolji od Milvokija, Hjuston je, bez Vestbruka, predvođen Hardenom (37 poena i 11 skokova) pobedio Oklahomu. Majami je slavio protiv Indijane (113:101).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?