NE smiruju se dešavanja posle smrti Majla Odža.

Raša

11.08.2020. 08:14

@coki - Možda je u Srbiji sramota kada neko kaže istinu a sasvim je u redu da se radi ono što ne treba, što nije dozvoljeno i takve stvari da se sakriju. Da li tako treba i da se onda dogodi neki novi slučaj?

Miodrag

11.08.2020. 09:00

Ovaj ĉovek, neçu da vredjam,da bi objavili komentar.. Evo ga upravo na Prvoj tv... Takvo nadmeno,i hohsyaplersko ponasanje. Neke notorne laži.i sakrivanje informacija. Bio je igrač KKCZ do 30.06. i on se razboleo jos u junu,on je slagao za jul. Takodje pretvara se humanim.a nije rekao koliko su mu dužni i kada su trebali da ga isplate. On sve zna najbolje i najbolje je obavesten.. Strašno!!!! Pa ljudi,da li je Vas samih sramota sto Vam je on idol??? Samo nemojte da se tesimo da su svi isti.Nisu!!! Ovaj covek je takav mo****um,da to nije normalno!! U kojoj teretani ili sportskom centru traze dozvolu za treningv i posebno vezanu za Covid??? A posebno ako covek privatno trenira??? Ovo sto Čovic radi.nije spinovanje.To je mnogo,mnogo gore!!! On spominje Boga?????????

Zoran

11.08.2020. 15:22

Krajnje ispravan i posten stav Gospodine Covic.Sve sto ste navali je logicno,transparentno i dokazivo..Tako rade prava Gospoda..Odmereno i ozbiljno vodeci racuna sta i kako reci jer reci ilustruju pre svega onoga koji govori,izlaze..Za razliku od vas neki se gube u mrznji i lazima..pricajuci pre svega o sebi i onome ili onima koje predstavljaju..U skladu sa tim i podrska slicnih ne zaostaje..E zato nam je Zvezda VECNA i JEDNA JEDINA..Hvala vam Gospodine Covicu..