NISU SE NI SMESTILI, A VEĆ KRITIKUJU: Razmažene NBA zvezde se žale na sobe i hranu u hotelu (FOTO, VIDEO)

Beta

11. 07. 2020. u 15:53 >> 17:19

NBA liga ulazi u završnicu priprema za nastavak sezone, koja je prekinuta pre skoro četiri meseca zbog pandemije virusa korona.

НИСУ СЕ НИ СМЕСТИЛИ, А ВЕЋ КРИТИКУЈУ: Размажене НБА звезде се жале на собе и храну у хотелу (ФОТО, ВИДЕО)

FOTO: EPA

Ekipe su počele da pristižu u Orlando, gde će biti odigrane sve utakmice do kraja sezone, ali pojedine NBA zvezde nisu bile oduševljene onim što ih je zateklo.

Sve je počeo košarkaš Denvera Troj Danijels, koji je na društvenim mrežama objavio fotografiju hrane koju je dobio, uz poruku da ne bi bilo šanse da Lebron Džejms pristane da pojede nešto slično.

To je bio signal ostalim igračima da krenu sa iznošenjem niza kritika, a jedan od najglasnijih bio je turski centar Enes Kanter, koji nije mogao da se načudi skromnošću sobe u kojoj se našao.

- Ovde moramo da provedemo sledeća tri meseca. Neka nam je Bog u pomoći - poručio je Kanter u video poruci dok je snimao smeštaj.

Jedan od retkih koji nije imao nikakve pritužbe bio je Patrik Beverli, koji je istakao da je soba zadovoljavajuća i da igrači imaju sve što im je potrebno.

Da li su kritičačri preterali ili ne, tek mnogi su na društvenim mrežama isticali da su NBA košarkaši pokazali koliko su razmaženi luksuzom koji imaju u svojim životima, pa im ni sasvim dobre hotelske sobe nisu po ukusu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)