Bogdanovićevo još jedno hvala Željku Obradoviću: Neke istorijske trenutke smo proveli zajedno

Novosti online

24. 06. 2020. u 10:08

Željko Obradović se rastao od Fenerbahčea, kluba u kome je ostavio pečat za istorijske anale.

Богдановићево још једно хвала Жељку Обрадовићу: Неке историјске тренутке смо провели заједно

Foto: EPA

A kako to obično biva sa trenerima njegovog kalibra ostavio je i uspomenu svim ljudima koji su imali priliku da ga upoznaju ili sa njim da sarađuju. Na kraj još jednog, sedam godina dugog, angažmana velikom Žocu je novo hvala rekao i njegov nekadašnji bek Bogdan Bogdanović.

Citat Željka Obradovića, koji srpski reprezentativac pamti, osvanuo je na Bogdanovim Instagram profilu uz mnoštvo zajedničkih slika tokom zajedničkog boravka u Fenerbahčeu.

- Sjajni košarkaši uvek će naći vremena, bez obzira na to u kakvim su okolnostima (umorni, zaposleni, ometani...), da usavrše svoj zanat i rade na svojoj igri", Željko Obradovi. Hvala vam za sve istorijske trenutke koje smo proveli zajedno u Fenerbahčeu - napisao je Bogdanović.

Inače, Bogdan je iz Fenerbahčea otišao u NBA ligu gde igra za Sakramento kingse, a sa navijačima turskog kluba ostao je u fantastičnim odnosima jer njegova privrženost "žuto-crnima" nikada nije prestala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S