NBA ŠAMPION U ZVEZDI: Crveno-beli spremili brutalno pojačanje za start prelaznog roka

Novosti online

22. 05. 2024. u 08:00

CRVENA zvezda je osvojila ABA ligu i sada se polako okreće sklapanju ekipe za narednu sezonu, kako bi u Evroligi napravila korak dalje u odnosu na dosadašnje sezone.

НБА ШАМПИОН У ЗВЕЗДИ: Црвено-бели спремили брутално појачање за старт прелазног рока

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

A prema informacijama Sport kluba, vode se vrlo aktivni pregovori da se na Mali Kalemegdan vrati - Džordan Lojd!

Američki bek trenutno nosi dres Monaka sa kojim će se, prema istom izvoru, rastati na kraju sezone iako postoji opcija da se njegov ugovor produži.

Naime, u Kneževini nisu zadovoljni kakvu su sezonu imali i posebno činjenicom da se nisu plasirali na Fajnal-for Evrolige, zbog čega se sprema čak pet promena u sastavu.

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Prva je potpis Nika Kalatesa iz Fenerbahčea (njegovo mesto će tamo zauzeti Lorenco Braun) koji će usloviti odlazak Lojda za koga Zvezda neće morati da plaća obeštećenje.

Na Malom Kalemegdanu su uvereni da bi povratak nekadašnjeg NBA šampiona sa Torontom doneo puno benefita kako klubu, tako i njemu samom.

Mučio se Lojd i ove i prethodne sezone sa povredama. Pre svega leđa, ali su u Zvezdi spremni da mu pruže šansu da se vrati na nivo jednog od najboljih bekova u Evroligi.

BONUS VIDEO: NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo