OBRADOVIĆ SIJA POSLE POBEDE: Evo šta je rekao o pobedi i plasmanu u finale

Novosti online

10. 05. 2024. u 22:14

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Budućnosti (100:86) i plasmana u finale ABA lige da zna da je pred ekipom teška finalna serija u kojoj Crvena zvezda ima prednost domaćeg terena.

ОБРАДОВИЋ СИЈА ПОСЛЕ ПОБЕДЕ: Ево шта је рекао о победи и пласману у финале

Foto: Profimedia

Čestitao je iskusni strateg igračima.

Čestitam igračima, ostvarili smo cilj i plasirali se u finale Očekivano, majstorica na visokom nivou. Budućnost je bila odlična u prvom poluvremenu sa visokim procentima šuta. Znali smo da moramo da igramo drugačije u nastavku, promenili smo neke stvari i na kraju pobedili - rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Posebno se osvrnuo Obradović na navijače Partizana, kojih je bilo 15.146 na tribinama Arene.

 - Hvala navijačima koji su nas ponovo podržali. Na tribinama je bio impozantan broj ljudi, preko 15 hiljada navijača - dodao je Obradović.

Na kraju je trener "crno-belih" govorio o finalnoj seriji protiv Crvene zvezde.

 - Ja sam i u najavi ove utakmice pozvao navijače na fer i korektno navijanje. Tri godine isto pričam. Razmišljam samo o terenu i pripremi utakmice. Čeka nas finale protiv velikog rivala, imamo iskustva od prošle godine, znamo koliko je teško igrati na njihovom terenu - zaključio je Obradović i dodao da povređeni Ognjen Jaramaz i Balša Koprivica neće biti spremni za finalnu seriju.

Serija se igra na tri dobijene utakmice, a prva u kojoj će domaćin biti Crvena zvezda se igra u ponedeljak od 20 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: Ulazak Željka Obradovića na finale Kupa Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)