''DAĆEMO SVE OD SEBE DA ODBRANIMO TITULU!'' Trener Denvera pred okršaj sa Minesotom

Filip Milošević

06. 05. 2024. u 14:35

Trener košarkaša Denvera Majk Meloun izjavio je da veruje da njegov tim može da odbrani titulu u NBA ligi i istakao da Nagetsi moraju da prikažu bolju igru u narednoj utakmici protiv Minesote, prenosi američka televizija I-Es-Pi-En (ESPN).

ДАЋЕМО СВЕ ОД СЕБЕ ДА ОДБРАНИМО ТИТУЛУ! Тренер Денвера пред окршај са Минесотом

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera, koji su aktuelni šampioni NBA lige, poraženi su juče na svom terenu od ekipe Minesote 106:99 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Zapada.

- Moramo da uradimo dobar posao, naši starteri posebno. Moramo od početka da budemo spremni na bolji posao. Šta čekamo? Sada smo na 0:1, šta čekamo? - upozorio je Meloun svoje igrače uoči drugog meča sa Minesotom. 

Denver je u prvom kolu plej-ofa Zapada bio bolji od Los Anđeles Lejkersa serijom 4:1 u pobedama. Minesota je u prvom kolu plej-ofa Zapada bila bolja od Finiksa 4:0 u pobedama.

- Pričao sam igračima kako smo u pet mečeva sa Lejkersima bili u zaostatku u svakoj prvoj četvrtini. Tako da, ako me pitate da li verujem da su momci spremni sve da daju za odbranu titule, odgovor je: Da, verujem. Ali u nekom momentu, morate da prestanete da radite iste stvari - rekao je Meloun.

Drugi meč polufinala plej-ofa Zapada između Denvera i Minesote biće odigran u utorak ujutru u četiri sata po centralnoevropskom vremenu.

Serija se igra na četiri pobede.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije