"KRALJEVIĆI" ZAVRŠILI POSAO: Košarkaši Real Madrida obezbedili plasman u plej-of Evrolige

Novosti online

16. 03. 2024. u 10:45

Košarkaši Reala, branioci titule, postali su prvi klub koji je obezbedio plasman u plej-of Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

КРАЉЕВИЋИ ЗАВРШИЛИ ПОСАО: Кошаркаши Реал Мадрида обезбедили пласман у плеј-оф Евролиге

Foto: Profimedia

Real je pobedom nad Virtusom u Bolonji (89:74) pet kola pre kraja i teoretski obezbedio plasman u doigravanje, a gotovo izvesno će u četvrtfinale Evrolige sa prvog mesta jer ima tri pobede više od Barselone.

Katalonci su bolji u međusobnom skoru i teoretski imaju šansu da ugroze prvo mesto branioca trofeja Evrolige, ali samo ako budu imali maksimalan učinak, a Real doživi tri poraza u poslednjih pet kola.

Ukoliko sačuva prvo mesto, Real će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika plej-ina C (pobednik meča između boljeg iz duela 9. i 10. na tabeli protiv poraženog iz duela 7. i 8.). Pobednik plej-in meča između 7. i 8. na tabeli će na drugoplasirani klub sa tabele.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!