SRBIN DOBIO NOVI MANDAT: Dejan Bodiroga na čelu Evrolige do 2028. godine

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

13. 03. 2024. u 15:54

NIŠTA se neće menjati na čelu Evrolige. Legendarni srpski košarkaš Dejan Bodiroga ostaće na čelu najelitnijeg evropskog takmičenja.

СРБИН ДОБИО НОВИ МАНДАТ: Дејан Бодирога на челу Евролиге до 2028. године

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

On je dobio novi mandat i na čelu pomenute organizacije će ostati do 2028. godine. Ovu odluku je doneo Upravni odbor. Takođe, saradnja je produžena sa Paulijusom Motejunasom koji ostaje na funkciji izvršnog direktora.

Njima dvojici je odato priznanje zbog svega što su do sada uradili za Evorligu, a posebno na izvesnom ulasku Dubaija u takmičenje koji će u kasu ubaciti 69.000.000 za tri godine.

- Pod njihovim rukovodstvom, Evroliga je pokrenula ključne inicijative: generisanje većeg interesovanja nego ikada za digitalne platforme i televiziju, postavljanje novog rekorda posećenosti navijača koji pune hale, održavanje redovnih kontakata sa različitim akterima kako bi se došlo do prihvatljivih rešenja za dobrobit košarke, identifikovanje mogućnosti saradnje na novim tržištima van panevropskog ekosistema - stoji na zvaničnom sajtu Evrolige.

Podsetimo, Dejan Bodiroga je predsednik Evrolige postao 14. septembra 2022. godine.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu