KAKVA DRAMA U REPRIZI FINALA! Nikola Jokić video zemljaka, pa umalo Denver odveo u poraz

Novosti online

01. 03. 2024. u 06:44

VLADE Divac je nekada bio poznat kao igrač koji je voleo da pomogne srpskim košarkašima, pa ako se nalaze i na drugoj strani terena. Njegova kopija, samo još bolja verzija je Nikola Jokić, koji je odlučio da malo "popusti" imenjaku Joviću.

КАКВА ДРАМА У РЕПРИЗИ ФИНАЛА! Никола Јокић видео земљака, па умало Денвер одвео у пораз

Foto AP

I to se umalo Denveru nije obilo o glavu, jer je posle velike drame slavio 103:97 protiv Majamija u reprizi velikog NBA finala iz prošle sezone.

Naime, nakon četiri brutalne partije na kojima je ostvario tripl-dabl, Jokić je ovoga puta imao nešto skromiji učinak - mada je i sa njim bio nadomak novog. Na kraju je zabeležio 18 poena, 11 skokova i sedam asistencija, za peti uzastopni trijumf svog tima.

Drugi Nikola Jović je za poluvreme ubacio sedam poena i imao dva skoka i asistenciju, ali mu se košgeterski učinak nije menjao u nastavku. Doduše, popravio je skokove na šest i partiju na kraju kompletirao sa sedam poena, šest skokova, jednom asistencijom i dve ukradene lopte.

Majkl Porter Džunior je sa 30 poena i 11 skokova bio najbolji u redovima Denvera, dok je Koldvel-Poup bio "iks" faktor sa 18 poena. Aron Gordon je stao na 16, dok je Džamal Mari ubacio samo šest.

Bam Adebajo je sa 22 poena i osam skokova prednjačio u ekipi Majamija, Džimi Batler je imao 21, dok ih je Teri Rozije pratio sa 19.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)