SLOGA DOČEKUJE ČAČAK 94: Komšijsko odmeravanje snaga u novoj hali kraj Ibra

G. ĆIROVIĆ

27. 02. 2024. u 11:50

Nakon kratke pauze zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za EP, utakmicama 22. kola nastavlja se Admiral bet Košarkaška liga Srbije.

СЛОГА ДОЧЕКУЈЕ ЧАЧАК 94: Комшијско одмеравање снага у новој хали крај Ибра

G.Šljivić

Jedan od interesantnijih mečeva biće odigran sutra (19.30) u novoj hali sportova kraj Ibra u Kraljevu, gde će u komšijskom odmeravanju snaga domaća Sloga ugostiti Čačak 94.

Pred kraljevačkim košarkašima je svakako imperativ pobede u borbi za opstanak u društvu najboljih, dok Čačani gaje ambicije da se plasiraju u prvih pet ekipa i tako izbore Superligu. U dosadašnjem delu prvenstva Sloga je ostvarila šest pobeda i 15 poraza, a gosti 11 trijumfa i 10 poraza.

U ukupno tri zvanična međusobna duela, Čačak je dva puta parket napuštao uzdignutih ruku, oba puta pred svojim navijačima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije