KOSOVO JE SRCE SRBIJE: Evo šta su košarkaši Zvezde uradili posle plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća (FOTO)

Novosti online

14. 02. 2024. u 22:14

Crvena zvezda je, teže nego što je iko očekivao, pobedila FMP u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a onda se u niškom "Čairu" desila dirljiva scena.

КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ: Ево шта су кошаркаши Звезде урадили после пласмана у полуфинале Купа Радивоја Кораћа (ФОТО)

FOTO: A. Ilić

Naime, nakon što je Zvezda trojkom u završnici pobedila FMP i prošla u polufinale, na teren su ušli mališani sa Kosova i Metohije.

Oni su želeli, a od organizatora turnira dobili dozvolu, da se fotografišu sa svojim ljubimcima, a kako su u pitanju bila deca koja navijaju za srpskog prvaka, košarkaši crveno-belih su se rado odazvali toj molbi.

Podstimo, U polufinalu Kupa Radivoja Koraća Zvezda će u petak od pet popodne igrati protiv ekipe Čačak 94, koja je priredila senzaciju na otvaranju završnog turnira.

Prethodno će, u četvrtak, biti odigrana dva preostala četvrtfinala. Najpre se od 17 časova sastaju Mega i Vojvodina a od osam uveče KK Partizan i Hercegovac iz Gajdobre. Pobednici ta dva susreta će u petak od 21 igrati u polufinalu.

Kup Radivoja Koraća 2024 - četvrtfinale, statistika


Crvena zvezda - FMP 80:75 (17:16, 23:20, 18:19, 22:20)
Crvena zvezda: Lazarević 2, Lučić nije igrao, Hanga 13p, 8sk, 3as, Davidovac 15, Mitrović 3, Lazić nije igrao, Bolomboj 6p, 4sk, Ilić 8, Nedović 20p, 3as, 3sk, Giedratis 4, Kostić nije igrao, Dos Santos 8p, 4as, 4iz
FMP: Votson, Foster 2, Rebec 8, Subotić 5, Pavićević nije igrao, Roberts 5, Stepanović 9, Šaranović 17p, 5iz, 3as, Matović nije igrao, Gagić nije igrao, Stojanović 11p, 5sk, Kuzmić 18p, 15sk, 1as, 1uk

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave