AMERI GLEDAJU I NE VERUJU: Nikola Jović uradio ono što nije mogao ni Nikola Jokić (VIDEO)

Novosti online

14. 02. 2024. u 07:51

KOŠARKAŠI Majamija pobedili su noćas Milvoki 123:97, predvođeni srpskim reprezentativcem Nikolom Jovićem koji je sa 24 poena ostvario rekord karijere u NBA ligi i osvetio daleko poznatijeg i priznatijeg Srbina Nikolu Jokića, koji je nedavno glatko izgubio od Janisa Adetokumba i društva.

АМЕРИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Никола Јовић урадио оно што није могао ни Никола Јокић (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Naime, Jović se vratio u prvu petorku i bio je najefikasniji igrač ekipe sa 24 poena, uz sedam skokova i tri asistencije. On je prošlog meseca počeo 10 uzastopnih utakmica, ali je ispao iz prvog tima, a od 27. januara igrao je samo tri minuta.

"Znam koliko truda moram da uložim da bih mogao da igram. Osećaj je sjajan", rekao je 20-godišnji Jović.

On je za 30 minuta šutirao 8/13 i postigao je pet trojki iz osam pokušaja. Njegov prethodni rekord u NBA ligi iznosio je 18 poena.

Pobedi Majamija doprineli su Dankan Robinson sa 23 poena, Kevin Lav sa 19 poena i osam skokova, Tajler Hiro sa 19 poena i Bem Adebajo tripl-dabl učinkom od 16 poena, 12 skokova i 11 asistencija. U ekipi iz privatnih razloga nije bilo Džimija Batlera, a zbog povreda Džoša Ričardsona i Terija Rozijea.

U timu Milvokija Janis Adetokumbo postigao je 23 poena uz 11 skokova i osam asistencija. On nije imao nijedan pokušaj sa linije za slobodna bacanja, što je prvi put od 24. februara prošle godine, kada je protiv Majamija igrao samo šest minuta. Po 16 poena dodali su Demijan Lilard, Malik Bizli i Bobi Portis.

Kris Midlton propustio je četvrtu uzastopnu utakmicu Baksa zbog problema sa levim skočnim zglobom.

BONUS VIDEO: SAHRANA DEJANA MILOJEVIĆA: Srbija se oprašta od Miloja

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)