BARAĆ PRED ZADAR: Biće nam potrebno mnogo energije i vrhunski fokus

Novosti online

05. 02. 2024. u 15:10

Košarkaši Mege u 19. kolu ABA lige gostuju ekipi Zadra, a trener beogradskog kluba Marko Barać rekao je da njegovu ekipu čeka izuzetno teško gostovanje.

БАРАЋ ПРЕД ЗАДАР: Биће нам потребно много енергије и врхунски фокус

Foto:FOTO: Mega Mozzart/Dragana Stjepanović

Utakmica se igra u utorak od 19 časova u dvorani Krešimir Ćosić. Zadar sa učinkom 10-8 ima pobedu više od Mege (9-9), a Barać je svestan težine izazova.

- Izuzetno teško gostovanje u Zadru, kao i uvek. Domaći su ekipa koja jako dugo igra zajedno i čija uigranost je na visokom nivou. Moramo da nađemo rešenje za njihovu fizičku igru i da pariramo u skoku, gde je Zadar dominantan. Biće nam potrebno mnogo energije i vrhunski fokus na zadatke kako bismo došli u poziciju da pobedimo - istakao je Barać.

U prvom delu sezone, Mega je bila bolja od Zadra 91:81 kod kuće. Košarkaš Mege Andrija Jelavić očekuje drugačiji meč na gostovanju.

 - Zadar je jako čvrsta i fizikalna ekipa koja vrlo dobro igra, a pogotovo na domaćem terenu. Očekuje nas jedna jako teška utakmica kojoj moramo ozbiljno pristupiti od prvog minuta ukoliko očekujemo pozitivan rezultat - dodao je Jelavić.

Predstojeći okršaj biće 22. između ovih timova u regionalnoj ligi, a Mega je dosad bila uspešnija sa 13 pobeda, dok Zadar ima osam pobeda. U Zadru je Mega gostovala 10 puta i ima polovičan bilans, 5-5.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA "STOTKA": Koga Srbin juri po pitanju tripl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu