OBRT! Crvena zvezda ostaje bez već viđenog pojačanja

Novosti online

05. 02. 2024. u 14:08

KRILNI centar Trej Tompkins doputovao je u Beograd kako bi okončao pregovore sa srpskim šampionom Crvenom zvezdom i postao igrač kluba do kraja sezone.

ОБРТ! Црвена звезда остаје без већ виђеног појачања

FOTO: M. Vukadinović

Međutim, prepreku ozvaničenju saradnje sa crveno-belima predstavlja zdravstveno stanje bivšeg prvaka Evrope.

Tompkins nije odigrao profesionalnu utakmicu od aprila 2023. godine, kada je bio član Zenita iz Sankt Peterburga. Iskusni košarkaš od starta tekuće sezone nije imao profesionalni angažman.

Kako saznaje Sport klub, u srpskoj prestonici je Tompkins odradio neophodne lekarske preglede, kako bi se Zvezda uverila u stanje njegovog problematičnog kolena. Ipak, rezultati su pokazali da Tompkins neće moći smesta da se stavi na raspolaganje Janisu Sferopulosu, pa je i potpisivanje ugovora neizvesno.

FOTO: EPA

 

Kako stvari stoje, Tompkins će u najboljem slučaju moći da se vrati na teren tek u martu.

To znači da 33-godišnji Amerikanac izvesno neće moći da nosi Zvezdin dres u aktuelnoj evroligaškoj sezoni, budući da je krajnji rok za registraciju igrača koji dolaze iz drugih liga sedmi februar. Takođe, Tompkins ne bi mogao da igra ni na Kupu Radivoja Koraća, ali ni protiv Žalgirisa i Bajerna.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!