HAOS NA DERBIJU! Mama i supruga Nemanje Nedovića htele da biju Ledeja, pale i psovke (VIDEO)

Novosti online

29. 01. 2024. u 10:22

KOŠARKAŠI Crvene zvezde pobedili su sinoć kao domaćini Partizan sa 88:86 (28:15, 27:23, 17:18, 16:30), u meču 18. kola regionalne ABA lige.

ХАОС НА ДЕРБИЈУ! Мама и супруга Немање Недовића хтеле да бију Ледеја, пале и псовке (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Partizan TV

Zvezdu su do pobede predvodili Adam Hanga sa 15, Džoel Bolomboj sa 14, Jago dos Santos sa 13, Nemanja Nedović sa 11 i Rokas Giedraitis sa 10 poena.

Najefikasniji kod Partizana bili su Džejms Naneli sa 19, Frenk Kaminski sa 18, Kevin Panter sa 14 i Zek Ledej i Aleksa Avramović sa po 13 poena.

Meč je obeležila i velika tenzija na parketu među igračima, gde je u nekoliko navrata umalo došlo i do tuče među košarkašima. Kod Partizana je najratoborniji bio Zek Ledej, koji je imao nekoliko sukoba na parketu, a u jednom momentu se umalo potukao sa Nemanjom Nedovićem i Milošem Teodosićem.

Ledej i Nedović su ušli u ozbiljan klinč, pale su teške reči i unošenje u facu, a upravo u tom momentu iza koša su se pojavile majka i supruga Nemanje Nedovića, koje su se iznervirale i htele su da ulete i na parket. Imale su Snežana i Mina Nedović šta da kažu Partizanovom Amerikancu, pale su i psovke (pogledajte kako je to izgledalo na video-snimku 11:50).

Ipak, pripadnik obezbeđenja ih je primetio kada su se pojavile ispred koša i zaustavio ih je da potencijalno ne uđu na parket i izazovu ozbiljniji problem. Na sreću, sve se smirilo, a Ledej je kasnije i isključen sa meča zbog nesportske, pa tehničke lične greške. 

Inače, Zvezda je prva na tabeli sa 16 pobeda i dva poraza, a Partizan je na drugom mestu sa 13 pobeda i pet poraza.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)