"HVALA ČOVIĆU!" Evo zašto je Janis Sferopulos rešio da "prekine" konferenciju za štampu posle pobede Zvezde nad Partizanom

Novosti online

28. 01. 2024. u 22:13

Crvena zvezda i Partizan četvrti put su ove sezone igrali, drugi u ABA ligi, a po završetku vrlo zanimljivog večitog derbija desila se i vrlo zanimljiv detalj na konferenciji za štampu crveno-belih, Janisa Sferopulosa.

ХВАЛА ЧОВИЋУ! Ево зашто је Јанис Сферопулос решио да прекине конференцију за штампу после победе Звезде над Партизаном

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila Partizan posle velike drame: vodila je i sa 21 poenom razlike, a na kraju strepela od pregledanja snimka poslednje akcije crno-belih, kada postignuti koš gostiju, uz zvuk sirene, nije bio priznat.

Usred razgovora sa novinarima posle utakmice, grčki strateg je rešio da prekine sa odgovorima na pitanja i zahvali se predsedniku kluba, Nebojši Čoviću:


- Pre nego što nastavimo sa pitanjima, moram da kažem nešto što sam zaboravio na početku konferencije... Nama je bilo jako važno da se vratimo što pre u Beograd posle meča sa Albom u Berlinu (igrano u četvrtak uveče). A vratili smo se čarterom i izbegli uobičajeni umor od putovanja. A to je bilo ključno, da imamo osveženje naše ekipe pred ovakav meč. Iz tog razloga, hteo bih da se zahvalim gospodinu Čoviću, ali i i celom menadžmentu koji je u poslednjem momentu organizovao taj čarter-let, kako bismo mogli da se na pravi način pripremimo da snažno odigramo ovaj derbi - istakao je Zvezdin trener.

A šta je sve Janis Sferopulos rekao o samoj utakmici, pročitajte u posebnom, detaljnom izveštaju s njegove konferencije za štampu posle večitog derbija.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)