JOKIĆ OČITAO LEKCIJU LIDERU ISTOKA: Briljantna partija srpskog centra

Novosti online

20. 01. 2024. u 06:44

Košarkaši Denvera savladali su Boston na gostujućem terenu rezultatom 102:100.

ЈОКИЋ ОЧИТАО ЛЕКЦИЈУ ЛИДЕРУ ИСТОКА: Бриљантна партија српског центра

FOTO: Tanjug/AP

Bila je ovo prava košarkaška bitka u Bostonu. Domaći tim je bio bolji u prvom poluvremenu, a u drugom smo gledali pravi triler. Ipak, Nagetsi su uspeli do dođu do bitnog trijumfa.

Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić proveo je na terenu 38 minuta, a za to vreme je postigao 34 poena, uz 12 skokova i devet asistencija. Pored njega briljantan je bio i Džamal Marej koji je postigao 35 poena.

Ovaj tandem je najzaslužniji za trijumf. U najbitnijim momentima, dali su sve od sebe i uspeli su da sruše Seltikse. Dvocifren u dresu Nagetsa bio je još sam Majkl Porter sa 13 poena.

Boston je predvodio Derik Vajt sa 24 poena, Džejson Tejtum je dao dva poena manje od njega, dok je Kristaps Porzigns meč završio sa 21.

Denver se posle ove pobede nalazi na trećem mestu zapadne divizije, dok je Boston prvi na istoku.

БОНУС ВИДЕО: „КЛАСИЋИ“ НИКОЛЕ ЈОКИЋА: Где су сада играчи који су бирани испред Сомборца 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)