"TRENERSKI POSAO JE SUROV": Duško Ivanović o gestu Zvezde i odlasku sa klupe....

Александар Илић
Aleksandar Ilić

18. 01. 2024. u 21:20

Trener Baskonije Duško Ivanović nakon meča protiv Crvene zvezde, koji je njegov tim dobio 90:91, izneo utiske.

ТРЕНЕРСКИ ПОСАО ЈЕ СУРОВ: Душко Ивановић о гесту Звезде и одласку са клупе....

FOTO: M. Vukadinović

Istakao je da je njegov klub imao loše prvo poluvreme.

- Imali smo loše prvo poluvreme, u drugom smo igrali bolje. Markus je pogađao. Iskoristili smo njegovu inspirativnu utakmicu. Kada igramo dobru odbranu možemo da igramo sa svima.

Na poluvremenu je zaigrala Baskonija znatno bolje, Ivanović je otkrio šta im je poručio.

- Ja sam im rekao da moramo da igramo onako kako obično igramo. Nismo imali intenzitet. Ponekad nije bitno igrati dobro, već da igramo svoju igru. To igračima daje samopouzdanje. Nismo imali pritisak na loptu jer smo imali jednog beka. Mekintajer je želeći da igra puno minuta izgubio je agresivnost.

Markus Hauard odigrao je sjajnu utakmicu. Postigao je 32 poena. U prvom poluvremenu postigao je dve trojke, pa nije ulazio do treće četvrtine.

- Utakmica traje 40 minuta. Počeo je dobro, Dao dve trojke, pa dobio dva faula i nije bilo potrebe da igra. On je igrač koji za malo minuta može da napravi razliku.

Crvena zvezda poklonom je iznenadila nekadašnjeg trenera pred meč.

- Emotivno veče za mene. Utisci sa kojima odlazim su neverovatni. Hvala Zvezdi na divnom gestu. Hvala svima koji su me dočekali. Ja sam bio ovde samo godinu dana. Ne može ništa da se napravi. Upoznao sam familiju Crvene zvezde i uvek mi je drago da ih vidim. Drago mi je što su me ispoštovali. Još jednom im hvala na prijemu.

Otkrio je i ostaje li žal što se kratko zadržao u Zvezdi.

- trenerski posao je fascinantan i surov. Ne zavisimo od našeg rada i kvaliteta, već od rezultata i poverenja uprave. AKo imaš rezultate ostaješ. Žao mi je, bio sam zadovoljan ovde. Drago mi je što Zvezda igra dobro. zadovoljan sam i u Vitoriji, sve je okej, poručio je Ivanović.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024