E, TAKO IGRA SRBIN! Konačno, Nikola Jović dobio šansu i pokazao da je za NBA

Novosti online

29. 12. 2023. u 08:08

KOŠARKAŠI Majamija su kao gosti bili bolji od Golden stejta sa 114:102.

Е, ТАКО ИГРА СРБИН! Коначно, Никола Јовић добио шансу и показао да је за НБА

FOTO: Printscreen: Youtube/6Breeze

Majami je do četvrte pobede u nizu vodio Tajler Hiro sa 26 poena, a dobru partiju pružio je i srpski košarkaš Nikola Jović. On je za 20 minuta na parketu ubacio 11 poena uz samo jedan promašaj iz igre, a upisao je i po tri skoka i asistencije.

Kod domaćina su najefikasniji bili Stef Kari i Klej Tompson sa po 13 postignutih poena.

Detroit je zabeležio i 28. uzastopni poraz, pošto je u gostima posle produžetka izgubio od Boston sa 128:122. Pistonsi su tako izjednačili negativni rekord Filadelfije sa 28 poraza u nizu.

Najzaslužniji za pobedu Seltiksa, četvrtu uzastopnu, bio je Kristaps Porzingis sa 35 poena, dok je četiri manje postigao Džejson Tejtum, ali uz 10 asistencija. Kejd Kaningem je ubacio 31 poen za poraženi tim, Džajeden Ajvi je dodao 22, a Bojan Bogdanović 17 poena uz 12 skokova.

Košarkaši Minesote su na svom terenu slavili protiv Dalasa, koji je igrao bez Luke Dončića, sa 118:110. Minesotu je predvodio Entoni Edvards koji je ubacio 44 poena, dok je u timu Dalasa najbolji bio Tim Hardevej sa 32 poena.

Indijana je u gostima bila bolja od Čikaga sa 120:104, Nju Orleans je dobio Jutu na svom parketu sa 112:105, San Antonio je prekinuo niz od pet poraza slavivši u gostima protiv Portlanda sa 118:105, uz 30 poena Viktora Vembanjame, dok su Los Anđeles lejkersi kod kuće bili bolji od Šarlota sa 133:112.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)