VASO, NIJE TO ZA TEBE! Srpski košarkaš prolazi kroz noćnu moru u Americi

Novosti online

28. 12. 2023. u 08:17

KOŠARKAŠI Oklahome pobedili su noćas Njujork sa 129:120 i ostvarili 20. pobedu u NBA ligi.

ВАСО, НИЈЕ ТО ЗА ТЕБЕ! Српски кошаркаш пролази кроз ноћну мору у Америци

Foto: AP

Oklahomu su predvodili Šej Gildžis-Aleksander sa 36 poena, osam asistencija i sedam skokova i Džejlen Vilijams sa 36 poena, dok je Čet Holgrem dodao 22 poena i pet skokova. Srpski košarkaši Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski nisu igrali.

U ekipi Njujorka istakli su se Džulijus Rendl sa 25 poena uz devet skokova, Džejlen Brason sa 24 poena i sedam asistencija i Imanuel Kvikli sa 22 poena.

Oklahoma je druga ekipa Zapada sa 20 pobeda i devet poraza, a Njujork je sedmi na istoku sa 17/13.

Košarkaši Finiksa pobedili su Hjuston sa 129:113 i prekinuli niz od tri poraza. Sanse je predvodio Kevin Durent sa 27 poena, 16 asistencija i 10 skokova, što je njegov 18. tripl-dabl u karijeri. Erik Gordon postigao je 27 poena, Devin Buker 20 poena uz sedam asistencija, a Jusuf Nurkić osam poena i 10 skokova.

To je bila prva pobeda Finiksa na gostovanjima od 26. novembra.

U ekipi Hjustona najefikasniji su bili Alperen Šengun sa 24 poena, Džejlen Grin sa 23 i Eron Holidej sa 13 poena. Srpski centar Boban Marjanović nije igrao.

Košarkaši Milvokija pobedili su Bruklin sa 144:122 predvođeni Janisom Adetokumbom koji je postigao 32 poena uz 10 skokova i osam asistencija. Kris Midlton pobedi je doprineo sa 27 poena i 10 asistencija, Kameron Pejn sa 18, a Malik Bizli sa 17 poena.

U ekipi iz Bruklina najefikasniji je bio ruki Džejlen Vilson sa 21 poenom uz 10 skokova, a Trenton Votford postigao je 17 poena.

U ostalim utakmicama Klivlend je pobedio Dalas sa 113:110, Filadelfija je bez Džoela Embida pobedila Orlando sa 112:92, a Toronto, koji sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajaković, pobedio je Vašington sa 132:102 i naneo mu 25. poraz u sezoni.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!