MESINA ZAHVALAN NEJPIRU: ''Žrtvovao je finansije samo kako bi došao u Milano''

Filip Milošević

24. 12. 2023. u 14:55

Trener košarkaša Armanija iz Milana Etore Mesina zahvalio se Šabazu Nejpiru na tome što je, prema njegovim rečima, načinio određeni finansijski korak kako bi se vratio u ovaj klub.

МЕСИНА ЗАХВАЛАН НЕЈПИРУ: Жртвовао је финансије само како би дошао у Милано

Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

- Preuzeo je finansijski korak kako bi došao ovde i mi smo mu zahvalni na tome. Isto tako smo zahvalni i Crvenoj zvezdi. Srećan je što je ovde i on našem timu daje ritam - rekao je Mesina.

Podsetimo, Nejpir je baš iz Milana prešao u Crvenu zvezdu proteklog leta, međutim ispao je veliko razočarenje za navijače crveno-belih i pre nekoliko dana je ponovo obukao dres Olimpije iz Milana.

Američko-portorikanski košarkaš je debitovao u pobedi tima iz Milana protiv Kremone (74:51) proveo na parketu 24 minuta i za to vreme postigao je 16 poena, uz šut iz igre 6/8 (3/3 za dva i 3/5 za tri).

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!