ZABRANA ZA "DELIJE": Zvezda bez podrške navijača protiv Armanija u Milanu

Tanjug

24. 12. 2023. u 12:09

KOŠARKAŠI Crvene zvezde biće bez podrške navijača na meču protiv Olimpije u Milanu pošto im je zabranjeno da kupuju ulaznice za tu utakmicu, saopštio je prefekt grada Klaudio Zgaralja.

ЗАБРАНА ЗА ДЕЛИЈЕ: Звезда без подршке навијача против Арманија у Милану

FOTO: M. Vukadinović

Kako prenosi portal "milanotoday.it", Zgaralja je saopštio da će ulaznicu za taj meč moći da kupe samo ljudi koji žive u pokrajini Lombardija, čiji je centar grad Milano. Time, kako se navodi, želi da spreči navijače Crvene zvezde iz ostatka Italije, Evrope i Srbije da kupe ulaznice i dođu da podrže ekipu Joanisa Sferopulosa.

- Iz mnogo razloga, kako bismo zaštitili javni red i bezbednost, doneli smo odluku koja odmah stupa na snagu, da se zabrani prodaja ulaznica za navijače Crvene zvezde iz Beograda i da mogućnost kupovine propusnica bude dozvoljena samo stanovnicima regiona Lombardija. Ulaznice će biti štampane samo uz lične podatke kupca - rekao je Zgaralja, a prenosi pomenuti portal.

"Milanotoday.it" dodaje da je odluka doneta zbog straha od mogućih nereda van dvorane i u njoj jer su navijači Crvene zvezde u dugotrajnom sukobu sa pristalicama Rome, kojih ima širom Italije, pa čak i u samom gradu Milanu gde ogromna većina navija za Inter ili Milan.

Podsetimo, utakmica Armani - Crvena zvezda na programu je 11. januara od 20.30.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona