GLUPOST GODINE U EVROLIGI! Neverovatna greška omogućila senzacionalan trijumf rivala! (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

20. 12. 2023. u 21:52

NESVAKIDAŠNjA situacija obeležila je utakmicu Monaka i Panatinaikosa u 15. kolu Evrolige.

ГЛУПОСТ ГОДИНЕ У ЕВРОЛИГИ! Невероватна грешка омогућила сензационалан тријумф ривала! (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Naime, na 2.5 sekunde do kraja košarkaš tima iz Kneževine Eli Okobo imao je dva slobodna bacanja pri rezultatu 89:88. On je prvo pogodio, a drugo je namerno promašio, ali je napravio neverovatnu grešku.

On je loptu direktno šutnuo od tablu i kako ona nije dirala obruč igra je bila prekinuta i gosti su dobili priliku da dođu do pobede ili produžetka.

Nakon akcije iz auta lopta je stigla do Dinosa Mitoglua koji je uposlio Marijusa Grigonisa čiji šut za tri poena je bio precizan. Litvanac je na taj način doneo veliku pobedu Atinjanima (90:91).

Najefikasiniji kod "zelenih" bio je Kostas Slukas sa 17 poena, dok je Matijas Lesor postigao 16. Na drugoj strani najviše se istakao Alfa Dijalo sa 17, dok je jedan manje postigao Majk Džejms.

Obe ekipe sada imaju učinak 8-7.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije