BOŽE, SAMO NE ON! "Srce mi se zaledilo kada je Zvezda otpustila Duška"

Novosti online

19. 12. 2023. u 10:04

DUŠKO Ivanović je poznat kao trener sa čeličnom disciplinom, što se ne sviđa baš svim igračima, pa se tako uplašio i Čima Moneke, kada je došlo do mogućnosti da sarađuje sa crnogorskim stručnjakom.

БОЖЕ, САМО НЕ ОН! Срце ми се заледило када је Звезда отпустила Душка

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Naime, Amerikanac igra briljantno u dresu Baskonije ove sezone, ali nije mislio da će tako biti u momentu kada je u klub došao Ivanović.

- Priče koje sam čuo o njemu... Zastrašujuće. Pre nego što sam ga sreo? Zastrašujuće! Preplašili su me pričama - naveo je Moneke.

Baskoniji nije dobro išlo na startu sezone i govorilo se o promeni trenera.

- Čuli smo glasine o tome da će prethodni trener da bude otpušten. I to se pričalo nedeljama. I odjednom Zvezda otpušta Duška i srce mi se zaledilo jer sam znao šta se sprema. Svi su mi slali poruke o tome. Mislio sam samo, Bože, ne... Preznojavao sam se.

Ali stvari su brzo došle na svoje, Moneke se savršeno uklopio u Ivanovićev sistem.

- Stigao je. I sada mislim da je neverovatan čovek. Imao sam razgovore sa nekim ljudima, neki od njih su sa njim bili tu od početka sezone. Sa nekima i odranije. Nije isti kao pre - zaključio je Moneke.

Erik Mekalum je imao zanimljive komentare, rekao je Monekeu da misli dobro o Ivanoviću jer nije sa njim prošao pripremni period, kao i da se košarkaši Zvezde i dalje oporavljaju od rada sa njim uoči početka sezone.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)