TURCI ZABRINUTI: Jam Madar delimično ostao bez vida, oglasio se Fenerbahče

Novosti online

03. 12. 2023. u 12:20

Izraelski košarkaš Jam Madar ima probleme sa vidom posle subotnjeg incidenta u kom je sa tribina bačen predmet koji ga je pogodio u glavu, saopštio je danas njegov klub Fenerbahče na zvaničnom sajtu.

ТУРЦИ ЗАБРИНУТИ: Јам Мадар делимично остао без вида, огласио се Фенербахче

FOTO: EPA

Turski klub je izdao saopštenje povodom incidenta u kom su navijači Bešiktaša pogodili bivšeg igrača Partizana u oko, pretpostavlja se kovanicom. 

- U prvom poluvremenu meča u dvorani 'Sinan Erdem' u subotu, jedan od mnogih predmeta bačenih sa tribina pogodio je našeg košarkaša Jama Madara u glavu. Naš igrač, koji je u ovom delu meča morao da ode u svlačionicu, nastavio je da igra drugo poluvreme posle intervencije lekara i njegove silne želje da se vrati na utakmicu. Posle meča, naš košarkaš se žalio na delimičan gubitak vida. Stanje Madara biće jasno posle dodatnih pregleda. Madaru želimo da brzo ozdravi i nadamo se da će se što pre oporaviti - stoji u saopštenju Fenerbahčea.

U saopštenju nije jasno navedeno da li će Madar morati na dužu pauzu i da li će biti na raspolaganju treneru Dimitrisu Itudisu u sredu i petak, kad Fenerbahče u Evroligi gostuje Baskoniji pa Barseloni. 

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!