ŽELJKO OBRADOVIĆ: ''Partizan i Zvezda zaslužuju stalna mesta u Evroligi''

Novosti online

03. 12. 2023. u 08:45

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad FMP Železnikom (105:61) da je ekipa igrala izuzetno ozbiljno od početka do kraja i dodao je da je važno što je neke igrače odmorio i raspodelio minutažu pred duplo kolo Evrolige.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ: Партизан и Звезда заслужују стална места у Евролиги

Aba liga / Dragana Stjepanovic

Naglasio je i da njegov klub i Crvena zvezda zaslužuju da budu stalni učesnici elitnog takmičenja.

- Otvorili smo utakmicu veoma ozbiljno, postava koja je počela meč je igrala veoma čvrstu odbranu i nismo spuštali nivo igre do kraja - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Apostrofirao je Obradović značaj raspodele minutaže u ekipi pred teške mečeve protiv Monaka (utorak) i Olimpije (četvrtak).

- Nedostajala su nam četiri igrača, Frenk Kaminski je dobio udarac protiv Panatinaikosa, probleme imaju i Danilo Anđušić i Pi Džej Doužer, a duže je van stroja Uroš Trifunović. Zbog toga je bilo izuzetno važno da raspodelimo minutažu i rasteretimo igrače pred teške izazove u Evroligi-dodao je Obradović.

Na pitanje novinara o proširenju Evrolige i ulasku Dubaija u elitno takmičenje, što bi moglo da ugrozi pozicije Partizan i Crvene zvezde kao učesnika, Obradović je dao zanimljiv odgovor.

- Mogu samo da kažem da sam apsolutno siguran da i Partizan i Crvena zvezda apsolutno zaslužuju da budu stalni učesnici Evrolige, svaka utakmica u Beogradu to dokazuje. Što se tiče Partizana, znam da smo prošle sezone bili najgledaniji tim na domaćem terenu, a putem TV samo je Real bio gledaniji od nas i to samo zato što je igrao Fajnal-for - zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)