SRBIN ZALUDEO AMERE! Nikola Topić drugi pik na NBA draftu, evo u koji klub ide?

Novosti online

28. 11. 2023. u 10:07

Sjajne partije Nikole Topića u dresu Mege nisu prošle nezapaženo sa druge strane Atlantika.

СРБИН ЗАЛУДЕО АМЕРЕ! Никола Топић други пик на НБА драфту, ево у који клуб иде?

Foto: ABA liga

Najnovije predikcije govore da bi mladi reprezentativac Srbije i igrač Crvene zvezde na narednom draftu NBA lige mogao da bude drugi pik.

Jedini Srbin koji je pre njega bio tako visoko plasiran bio je Darko Miličić. Tada je Miličić izabran od strane Detroita kao drugi pik, iza Lebrona Džejmsa, a pre Karmela Entonija.

Naime, Džonatan Vaserman sa "Bličer riporta" u novom članku – u kom se bavi budućim zvezdama u NBA – svrstao je Topića na drugo mesto, odmah iza Rona Holanda.

Topić je za nekoliko meseci došao od kasne druge runde do samog vrha, te ga sada mnogi vide među prvih deset pikova, a Vaserman čak na drugoj poziciji.

U tom slučaju, njega bi najverovatnije izabrali Vašington vizardsi.

Srpski košarkaš ima odličnu sezonu iza sebe, do sada je na devet utakmica za Megu uspeo da dođe do proseka od 18,8 poena iz igre (51% uspešnost iz igre), uz 3,3 skoka i sedam asistencija.

Do Drafta ima još mnogo, održava se 27. juna 2024. i do tada svašta može da se desi, ali ako Topić održi formu, velike su šanse da bude visoko pozicioniran.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)