OBRADOVIĆ PRED BORAC: Odgledali smo dosta utakmica, ne smemo da im dozvolimo lake poene iz tranzicije

Tanjug

26. 11. 2023. u 16:03

TRENER Partizana Željko Obradović izjavio je da crno-beli ne smeju da dozvole košarkašima Borca da postižu lake poene na meču devetog kola regionalne ABA lige.

ОБРАДОВИЋ ПРЕД БОРАЦ: Одгледали смо доста утакмица, не смемо да им дозволимо лаке поене из транзиције

FOTO: Tanjug

"Parni valjak" će u ponedeljak od 20 časova u "Areni" ugostiti Čačane.

- Igramo protiv tima koji igra izuzetno brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica, i ponavljam još jednom, to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu, naša reakcija na njihovu brzinu, i na taj način kako igraju - izjavio je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Mateuš Ponitka izjavio je da je Borac definitivno agresivan tim.

- Doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći, da igramo bolje, jače, i da odbranimo naš teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobeđujemo. Tako da će sutra biti veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski, i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu - naglasio je Poljak.

Podsetimo, crno-beli u ovaj meč ulaze sa učinkom 5-3, dok je Borac na 4-4.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)