DOBRA I LOŠA VEST ZA ZVEZDU: Najnovije informacije iz Evrolige nisu idealne po crveno-bele

Novosti online

13. 11. 2023. u 19:04

Američki košarkaš Luk Sikma oporavio se od povrede i biće spreman za mečeve protiv Makabija i Crvene zvezde u duplom kolu Evrolige, dok Nikola Milutinov neće igrati sutra protiv Makabija, a i dalje je neizvestan za meč protiv Crvene zvezde u četvrtak.

ДОБРА И ЛОША ВЕСТ ЗА ЗВЕЗДУ: Најновије информације из Евролиге нису идеалне по црвено-беле

FOTO: M. Vukadinović

Kako je objavio košarkaški portal Jurohups (Eurohoops) Sikma se oporavio od povrede zbog koje je pauzirao prethodnih nekoliko kola i dolazi sa ekipom u Beograd gde će Makabi sutra ugostiti Olimpijakos u 8. kolu Evrolige. Kako tvrdi Jurohups, Sikma će u mečevima protiv Makabija i Crvene zvezde igrati sa "doziranom" minutažom. 


Kad je u pitanju Milutinov, koji je polomio prst stopala, on sigurno neće igrati protiv Makabija, a još uvek je neizvesno da li će moći na megdan Zvezdi u četvrtak u meču koji se igra u Pireju. 


Na kraju teksta se ističe da će sigurno oba meča preskočiti Šekil Mekisik koji se neće oporaviti od povrede bar još nekoliko nedelja. 


Olimpijakos, prošle sezone najbolji tim posle ligaškog dela šampionata i poraženi finalista Fajnal fora, nije dobro otvorio sezonu, ima samo tri pobede u sedam odigranih kola.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti