"ŠTA VI PRIČATE?" Dimitris Itudis ne veruje šta je doživeo na konferenciji za medije u Beogradu

Tanjug

10. 11. 2023. u 09:26

Trener košarkaša Fenerbahčea Dimitris Itudis rekao je da je njegov tim kontrolisao veći deo utakmice sa Partizanom u Evroligi i dodao da je na kraju ishod mogao da bude i drugačiji.

ШТА ВИ ПРИЧАТЕ? Димитрис Итудис не верује шта је доживео на конференцији за медије у Београду

FOTO: Tanjug

"Čestitke Partizanu, bila je zanimljiva utakmica. Kontrolisali smo veći deo meča, bez obzira na to što smo igrali oslabljeni. Prevazišli smo to i ofanzivno i defanzivno, posebno u prvom poluvremenu. U drugom smo dobro počeli, očekivali smo odgovor i agresivnost Partizana", rekao je Itudis na konferenciji za novinare.

"Na kraju, ishod je mogao da bude drugačiji. Borili smo se do kraja, moramo na to da nadogradimo. Ovo je Evroliga, sutra će biti drugačije", dodao je on.

Košarkaši Fenerbahčea izgubili su večeras u Beogradu od Partizana sa 85:84, u utakmici sedmog kola Evrolige.

Pod posebnim pritiskom večeras je bio nekadašnji košarkaš Partizana, a sada igrač Fenerbahčea Jam Madar. Njega su navijači u Beogradskoj areni dočekali zvižducima i uvredama.

"On je pokazao i kad je bio ovde i kod nas, da ima košarkaški karakter, da ima kvalitet i kao čovek i kao igrač. Bez obzira na to što je publika bila žestoka, dobro je vodio utakmicu, igrao je dobro odbranu", rekao je Itudis i dodao je izraelski košarkaš pomogao u pripremi utakmice.

"Možda je nesrećni trenutak ta izgubljena lopta, ali ne mogu poslednje odluke da daju sliku o celoj utakmici. Zadovoljan sam kako je podneo celu situaciju. Nije mu lako ni zbog svega što se dešava u njegovoj zemlji, ali on je toliko fokusiran... Takvi igrači su potrebni košarci", dodao je on.

Malu pometnju na konferenciji za novinare izazvalo je novinarsko pitanje "o statusu Nemanje Bjelice u Fenerbahčeu".

"Bjelica? On je u Zvezdi, je l' tako? Ne razumem zašto sad ta pitanja? Ne znate da li je u Zvezdi ili ne? Vama je to tajna? Nemanjin doprinos Fenerbahčeu i srpskoj košarci je veliki", rekao je Itudis i potom nabrojao imena igrača Fenerbahčea.

"To je roster, izvinjavam se ostalima što sam morao da nabrojim, ali morao sam vašem kolegi da nabrojim ko je u rosteru Fenerbahčea", dodao je Itudis.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE KRALA PARFEME U BEOGRADU, A ONDA... Veliki skandal dobio epilog (VIDEO)