NEJPIR JE KATASTROFA! Poznati srpski trener žestoko napao Zvezdinog Amerikanca

Novosti online

31. 10. 2023. u 08:59

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć Crvenu zvezdu rezultatom 98:87 u meču 5. kola ABA lige.

НЕЈПИР ЈЕ КАТАСТРОФА! Познати српски тренер жестоко напао Звездиног Американца

FOTO: M. Vukadinović

Iskusni stručnjak Vlade Đurović bio je razočaran igrom Zvezde, a posebno je na meti bio najskuplje plaćeni igrač crveno-belih Šabaz Nejpir, koji je i pored 23 poena i osam asistencija ostavio na njega baš loš utisak.

Smatra Đurović da Nejpir igra za koš, a trebalo bi da razigrava saigrače.

- Razočaran sam igrom Crvene zvezde, naročito igrom Šabaza Nejpira. Druga četvrtina je bila katastrofa, čista. Ne kažem da su igrali drugi bolje, ni za jednog to ne mogu da kažem, ali Nejpir… Mnogo drži loptu, davi, igra za koš, a plejmejker je, treba da razigrava saigrače - razočaran je Amerikancem Đurović.

Nejpir je previše forsirao i igrao za sopstvenu statistiku, smatra Đurović.

- Džoel Bolomboj je imao šest šuteva za dva poena, Luka Mitrović četiri, a Šabaz Nejpir sedam. Imao je i deset šuteva za tri, ukupno 6/17 što je slabo. Poene je ubacio kad je utakmica bila gotova, sa bacanja i namirio je svoje poene. Ko nije gledao utakmicu rekao bi 23 poena za 28 minuta je dobar učinak. Vrlo slabo, ne kažem da i drugi nisu bili - nije imao milosti Đurović prema Amerikancu posle novog poraza Zvezde u meču sa Partizanom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)