KEVIN VIŠE NIJE PANTER! Šta se desilo sa najboljim igračem Partizana? Evo šta je rekao Željko Obradović

Novosti online

24. 10. 2023. u 11:02

KOLIKO je samo Evropa strahovala od crno-belog ubice Kevina Pantera. Nosio je Partizan prošle godine i bio najzaslužniji što je Real Madrid osvojio Evroligu.

КЕВИН ВИШЕ НИЈЕ ПАНТЕР! Шта се десило са најбољим играчем Партизана? Ево шта је рекао Жељко Обрадовић

FOTO: M. Vukadinović

Amerikanac je uništio "kraljevski klub" u Madridu u dva meča i napravio glupost kada je ušao u sukob sa Serhijom Ljuljom, što ga je izbacilo sa naredna dva meča kada se Real vratio u Beogradu u život i kasnije dobio majstoricu u prestonici Španije za plasman na fajnal-for. 

Nije se tada zamerilo puno Panteru, a i kako bi s obzirom na to da je on doveo tu Partizan, ali ovo što radi ove sezone je blagi užas. 

On je u porazu od Mege u infarkt završnici bio bez poenterskog učinka. Šutnuo je pet puta i svih pet puta je promašio i imao je indeks -11.

Usledilo je pitanje o formi Kevina Pantera koji se protiv Mege nije upisao u listu strelaca.

- Šta da kažem? Odigrao je slabu utakmicu. Kevin je neko ko je predan, odan. Nadam se da ćemo mu pomoći da izađe iz ovakve situacije - stao je Željko Obradović u zaštitu svog najboljeg igrača.

ABA liga/Dragana Stjepanović

 

A brojke su surove. Šut za tri poena mu je posebno loš od starta sezone. Računajući i ABA ligu i Evroligu, Panter je pogodio samo jednu trojku iz 21 pokušaja. Do sada u ABA ligi nije postigao trojku iz devet pokušaja, dok je u Evroligi pogodio jednu trojku iz 12 pokušaja i to još u prvom kolu protiv Makabija, da bi potom promašio sve pokušaje za tri i protiv Asvela, Barselone i Olimpijakosa.

To se odrazilo i na njegovu statistiku i poenterski učinak, jer je do sada u ABA ligi postizao dva puta po šest poena, jednom dva, a na poslednjem je ostao bez poena. U Evroligi su brojke bolje, jer je na prva tri meča imao 11 poena, a protiv Olimpijakosa 17.

Panterov šut brine i navijače Partizana pred predstojeći meč koji crno-beli igraju u Evroligi protiv Crvene zvezde. Večiti derbi je najvažniji meč za navijače, a pošto je Partizan loše startovao i ima 1:3 posle prvog kola, koliko ima i Zvezda, ovaj derbi ima posebnu težinu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice