"NEMA PLAKANJA": Duško Ivanović poslao jaku poruku pred duel sa Virtusom

Tanjug

19. 10. 2023. u 13:50

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da "crveno-beli" moraju da igraju strpljivo ako žele da ostvare dobar rezultat protiv Virtusa u četvrtom kolu Evrolige.

НЕМА ПЛАКАЊА: Душко Ивановић послао јаку поруку пред дуел са Виртусом

FOTO: M. Vukadinović

"Crveno-beli" su sinoć na svom terenu poraženi od Monaka 82:76 u trećem kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

- Nema plakanja i gledanja unazad i kad se pobedi i kad se izgubi. Igraju agresivno, dobro u tranziciji i imaju odlične pojedince i dobre šutere. Tornike Šengelija igra na niskom postu, kreira, šutira, Ognjen Dobrić je odličan i vrlo su kompletna ekipa, rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

- Gledao sam sve njihove mečeve, izgubili su od Žalgirisa, ali su imali plus od 20 poena. Igraju na mahove, ukradene lopte, mi moramo da igramo strpljivo, naveo je Ivanović i dodao da se nada da će kapiten Crvene zvezde Branko Lazić igrati u Bolonji.

Na meču sa Monakom nije igrao Jago dos Santos.

- Jago je u dobroj formi i biće u ekipi. To je igrač u kog svi sada verujemo. Neko ko veruje u njega najviše sam ja i pokazaće se da je Dos Santos dobar igrač, zaključio je Ivanović.

Utakmica između Virtusa i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 20.30 sati u Bolonji.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)