''VERUJEM DA ĆE HALA BITI ISPUNJENA DO POSLEDNJEG MESTA'' Anđušić se raduje prvom duelu pred ''grobarima'' u novoj sezoni Evrolige

Novosti online

15. 10. 2023. u 18:00

Košarkaši Partizana dočekuju u utorak Barselonu u okviru trećeg kola Evrolige, a Danilo Anđušić je izneo svoje mišljenje pred duel sa kataloncima.

ВЕРУЈЕМ ДА ЋЕ ХАЛА БИТИ ИСПУЊЕНА ДО ПОСЛЕДЊЕГ МЕСТА Анђушић се радује првом дуелу пред гробарима у новој сезони Евролиге

FOTO: KK Partizan/Emilija Jovanović

- Prva utakmica na domaćem terenu u Evroligi, sigurno da će biti sjajno protiv Barselone. To je sjajan tim, verujem da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. Svi jedva čekamo tu utakmicu na domaćem terenu. Biće zanimljivo i nadam se da ćemo svi zajedno da uživamo i da se kraju radujemo pobedi - rekao je Anđušić na otvaranju nove prodavnice KK Partizana u Kralja Milana.

Partizan u Evroligi ima skor 1-1, dok Barselona u Beograd dolazi sa dve početne pobede.

- Našim navijačima ne treba mnogo govoriti, oni znaju šta treba da rade, uvek su uz nas. Želim da nastave da nas podržavaju kao i do sada. Sada imaju još jednu radnju gde mogu da kupe rekvizite - rekao je Anđušić.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BUGARKA SE POHVALILA SUSRETOM SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Evo šta mu je poklonila (FOTO)