KAKAV BAKSUZ! Nikoli Joviću stradalo koleno

Novosti online

11. 10. 2023. u 09:21

NBA sezona samo što nije počela, a mladi srpski košarkaš Nikola Jović već ima probleme.

КАКАВ БАКСУЗ! Николи Јовићу страдало колено

FOTO: FIBA.Basketball

Nikola je u pobedi Majamija nad Šarlot hornetsima, 113:109, na terenu proveo sedam minuta i morao iz igre, zbog povrede.

On je za sedam minuta upisao dva poena, dva skoka i jednu asistenciju, ali ga u drugom poluvremenu nije bilo na parketu, zbog povrede kolena.

Pre početka regularne sezone, svakako loše vesti za mladog srpskog košarkaša koji je nedavno zablistao na Svetskom prvenstvu u Manili. I sam trener Hitsa Erik Spolstra je najavio da će Jović dobiti veću ulogu ove godine, ali ostaje da se vidi ozbiljnost povrede.

Kako prenosi novinar „Majami Heralda“ Entoni Čijang, smatra se da povreda nije ozbiljnije prirode.

Pred stručnim štabom je sada da sačeka na izveštaj lekara, kako bi procenili da li će Srbin igrati u prvim mečevima u sezoni.

Noćas je na terenu, u predsezoni bila i ekipa Atlanta hoksa, koja je savladala Klivlend Kavalirse sa 108:107, a na terenu nije bilo Bogdana Bogdanovića, dok je svoju bitku vodio i Nikola Jokić i igrao samo prvo poluvreme u trijumfu Denver nagetsa nad Finiks sansima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)