MIJAILOVIĆ NAJAVIO BOMBU: Partizan dobija veliko NBA pojačanje

Novosti online

11. 10. 2023. u 08:34

PARTIZAN je loše izgledao u Tel Avivu, nedostaje još koja kockica u mozaiku Željka Obradovića, a ubrzo bi mogla bar jedna jako važna da se sklopi.

МИЈАИЛОВИЋ НАЈАВИО БОМБУ: Партизан добија велико НБА појачање

FOTO: KK Partizan

Naime, iskusni NBA bek Džeremi Lemb (31) ostao je bez ugovora sa Sakramento kingsima, nakon što mu je isteklo probnih 10 dana!

Mediji u SAD pišu da bi Lemb mogao da se pridruži Sakramentovoj ekipi u G ligi i tako dobije bonus od 75.000 dolara ukoliko ostane najmanje 60 dana.

Međutim, ne bi bilo iznenađenje da se Lemb vrlo brzo preseli u Evropu. Možda čak i u Partizan, ako uzmemo u obzir objavu Jovana Mijailovića, sina prvog čoveka crno-belih Ostoje, na društvenim mrežama.

Naime, Jovan Mijailović je na svom X profilu okačio emotikon na kom se vidi jagnje, što aludira na prezime pomenutog veterana ukoliko se ono prevede na srpski jezik.

Nije tajna da Partizan traži beka, a ostaje da se vidi da li će upravo Lemb biti to pojačanje crno-belih za nastavak sezone.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)