DIRLJIV SUSRET! Kada ga je video, Novak Đoković je trčao kroz celu Arenu da se pozdrave (VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2023. u 08:07

DIRLjIV trenutak utakmice između Crvene zvezde i Asvela u okviru Evrolige bila je podrška 18.000 navijača našem reprezentativcu Boriši Simaniću, koji je nesrećnim spletom okolnosti ostao bez jednog bubrega na Svetskom prvenstvu u Manili.

ДИРЉИВ СУСРЕТ! Када га је видео, Новак Ђоковић је трчао кроз целу Арену да се поздраве (ВИДЕО)

M. Vukadinović

Orila se Arena od skandiranja navijača najboljem teniseru sveta i osvajaču svetskog srebra, koji je dobio veliku životnu bitku u Manili. Boriša je heroj nacije, a Novak je želeo još jednom da mu ukaže veliko poštovanje. Taj momenat izvazvao je ovacije.

Nije Novak stigao da pozdravi Borišu ranije, mimoišli su se i tek se prilika ukazala pred početak treće četvrtine. Video je Đoković da se Boriša vratio na svoje mesto, a onda je pojurio da ga što pre pozdravi, pre nego što počne nastavak utakmice.

Boriša je prvo dobio ovacije delija, tada ga je i Novak baš video, a onda su zajedno pozdravljeni kako dolikuje, kao šampioni. Novak i Boriša bili su velika podrška da se ostvari veliki trijumf protiv Asvela na startu Evrolige.

M. Vukadinović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)