"SADA MI JE JASNO ZAŠTO JOKIĆ HOĆE DA POBEGNE ODAVDE!" Aron Gordon bio u Somboru pa objasnio Amerikancima kako stoje stvari

Novosti online

02. 10. 2023. u 19:02

Nikola Jokić i Denver nagetsi su dočekali zvanični početak priprema za novu NBA sezonu, a na okupljanju se medijima, na vrlo zanimljiv način, obratio Aron Gordon, koji je deo godišnjeg odmora proveo u Jokićevom rodnom gradu.

САДА МИ ЈЕ ЈАСНО ЗАШТО ЈОКИЋ ХОЋЕ ДА ПОБЕГНЕ ОДАВДЕ! Арон Гордон био у Сомбору па објаснио Американцима како стоје ствари

Youtube / Nuggets

- Boravak u Somboru je bio sjajan. Mogao sam bolje da upoznam "Joka". Malo smo i vežbali zajedno, ali sam više upoznavao njegov stil života. Bilo je stvarno "kul", znate. Vi (novinari, koji dugo radite u Denveru) ga možda i bolje poznajte od mene, a (tamo se pokazalo) da je on upravo ono što se i vidi. On je bukvalno isti (u svakom segmentu života, a i gde god da je). I to svakog dana. A sam Sombor je, prosto, prelep grad. Jokićev stil života je zaista zadivljujuć. Sad razumem zašto želi da pobegne odavde! - rekao je Gordon i svi u sali za konferencije su prasnuli u smeh.

Zvezdi Denvera se posebno svidela jedna stvar u Somboru:

- Tamo uopšte nema prevoza na kakav smo mi ovde navikli. Sombor je mali grad, praktično možete s jednog kraja na drugi da prepešačite za 35 minuta. A u Americi to nije tako, kod nas je sve rašireno. Pola dana se utroši na prevoz. A u Somboru ste samo delić dana u kolima. Pritom, tamo je hrana stvarno dobra, sveža... Zaista, vrlo je komforno.

Na pitanje šta se Somborcima najviše svidelo kod njega, uz osmeh je rekao:

- Moji "dredovi" (frizura)! - na šta je i njegov saigrač, Majkl Porter Junior, počeo glasno da se smeje.

MPJ: Iznenadilo me koliko je Srbija dobra!


Majkl Porter Junior je rekao da je razmišljao o tome da li da igra za reprezentaciju ovog leta, ali je "prosto, pauza između dve sezone, posle osvajanja titule, bila prekratka", no ipak je proveo taj predah - uz košarku.
- Gledao sam Svetsko prvenstvo i, iskreno, uživao. Iznenadilo me je koliko su neke ekipe kvalitetne, kao što je Nemačka, recimo. Iznenadila me je i Srbija. Bilo je uživanje gledati, delom i zbog toga što su neki moji prijatelji igrali za SAD.

Kada počinje NBA liga?

NBA liga "počinje" ovog ponedeljka trening kampovima, tj. mini-pripremama ekipa, a 5. oktobra "kreću" predsezonske utakmice.

Takmičarski deo NBA sezone počinje 25. oktobra. Otvoriće ga u Denveru Jokićevi nagetsi i to derbijem protiv Los Anđeles lejkersa. Istog dana sastaće se Golden Stejt - Feniks, ali u kasnijem terminu.

A ako vam se košarka sviđa, NBA kao njen sastavni deo, kao i sve što u njoj rade Nikola Jokić i Denver, ali i ne samo oni već i svi ostali srpski i drugi asovi, pratite ih na sportskim stranicama portala "Novosti". 

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)