"NIJE TO PROBLEM, ALI..." Duško Ivanović bez dlake na jeziku: Skup dobrih igrača ne znači dobar tim!

Novosti online

26. 09. 2023. u 15:18

CRVENA zvezda je spremna za novu sezonu, a očekivanja je izneo strateg crveno-belih Duško Ivanović.

НИЈЕ ТО ПРОБЛЕМ, АЛИ... Душко Ивановић без длаке на језику: Скуп добрих играча не значи добар тим!

FOTO:KK Crvena zvezda

Iskusni stručnjak zadovoljan je urađenim tokom pripremnog perioda, posebno onog prvog dela u Staroj Pazovi.

- Imali smo predsezonu malo nekompletni, u nekompletnom sastavu. Imali smo igrače na Svetskom prvenstvu. Mislim da smo uspešno uradili te pripreme, najviše zahvaljujući tome što smo imali mini-pripreme u Staroj Pazovi gde smo imali priliku da se dobro spremimo i postavimo principe u odbrani i napadu. Igrači koji su došli pokazali su da imaju kvalitet. Treba samo da se uklopimo. E sad, treba nam vremena, ima dosta igrača koji treba da nađu svoje pravo mesto. Ja sam dosta zadovoljan sa ovim što smo do sada uradili - rekao je na početku Duško Ivanović i dodao:

- Kad smo počeli pripreme došli smo do jedne tačke gde smo imali zadovoljavajuću formu. Međutim, kad dođe novi igrač automatski gubimo ritam, novo uklapanje... Šta je tu je. Imamo još ova tri-četiri dana i nadam se da ćemo biti spremni. Znate šta, ja sam u velikom klubu koji se zove Crvena zvezda i tu su ciljevi... Ja bih da idem utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti.

Zadovoljan je igračima koje je klub angažovao tokom leta.

- Primarni cilj je da dobijemo prvu utakmicu. To je prvo, a onda ćemo da vidimo drugo. Ja sam siguran da smo potpisali dobre igrače, ali skup dobrih igrača ne znači dobar tim. Sada mi treba da radimo da napravimo dobar tim. Mi imamo 10 novih igrača, to je jedan sasvim novi tim. Ono što nama sada najviše treba je vreme, a mi ga nemamo. Prema tome, nećemo ga ni tražiti! Moramo biti spremni za početak.

Ivanović je za kraj istakao da Zvezda ima ofanzivno bolji tim nego prošle sezone. Takođe, suočio se i sa sitnim povredama nekih igrača.

- Sve ide svojim tokom, to je sastavni deo sporta, naročito priprema. Remete igrače te sitne povrede, ali sve ide svojim tokom. Istina je da mi ove godine imamo napadački bolji tim! Da kažem, talentovan tim! Da bismo ostvarili neki rezultat, da bismo nešto osvojili, to mora da bude povezano sa vrlo dobrom odbranom. To će biti naš najveći zadatak - neće biti problem, ali moramo na tome da radimo. To je put do uspeha.

BONUS VIDEO: Sjajna atmosfera na dočeku košarkaša i Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!