INTER U PROBLEMU: Arnautović pauzira najmanje šest nedelja

Novosti online

25. 09. 2023. u 13:14

Austrijski fudbaler Marko Arnautović pauziraće najmanje šest nedelja zbog povrede butnog mišića leve noge, saopštio je danas fudbalski klub Inter na zvaničnom sajtu.

ИНТЕР У ПРОБЛЕМУ: Арнаутовић паузира најмање шест недеља

Foto: EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Kako je saopšteno, 34-godišnji Arnautović će ponovo sledeće nedelje biti pregledan, ali se dodaje da za ovakve povrede pauza uobičajeno traje od 45 do 60 dana.

Arnautović se ovog leta vratio u Inter, a odigrao je sedam utakmica u svim takmičenjima uz jedan postignut gol.

Zbog povrede, Arnautović neće moći da pomogne ni reprezentaciji Austrije koja sredinom oktobra igra kvalifikacione mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo, protiv Belgije kod kuće i u gostima protiv Azerbejdžana. Olakšavajuća okolnost za selektora Ralfa Rangnika je činjenica da je praktično već obezbeđen plasman na EURO 2024 jer Austrija ima sedam bodova više od Švedske, tri kola pre kraja kvalifikacija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave