PARTIZAN PORAŽEN U BORBI ZA TREĆE MESTO: Pablo Laso i Bajern odneli pobedu u neizvesnoj završnici

Novosti online

24. 09. 2023. u 18:01

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna (99:95) u borbi za trećo mesto na turniru ''Pavlos Janakopulos''.

ПАРТИЗАН ПОРАЖЕН У БОРБИ ЗА ТРЕЋЕ МЕСТО: Пабло Ласо и Бајерн однели победу у неизвесној завршници

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Partizan je od samog početka meča kontrolisao igru, u prvih par minuta izabranici Željka Obradovića napravili su seriju 10:2 i stigli do značajnije prednosti, međutim bavarci se vraćaju u igru i nakon prve četvrtine rezultat je bio izjednačen.

Drugu četvrtina je bila sa velikim brojem poena i ona pripada crno-belim koji odlaze na poluvreme sa pet poena prednosti.

Treća četvrtina pripala je izabranicima Pabla Lasa koji dobijaju tu deonicu sa sedam poena prednosti i vođstvo prelazi kod njih. U četvrtoj četvrtini viđena je velika borba, međutim u neizvesnoj završnici ipak je Bajern uspeo da slavi.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Džejms Naneli sa 20 poena, dok je Frenk Kaminski dodao 15. U pobedničkom timu najbolji je bio Karsen Edvards sa 20 poena.

Pablo Laso je tako u samo nekoliko dana pobedio i Partizan i Crvenu zvezdu i pokazao im da ''večiti'' neće imati ni malo lak zadatak protiv nemačkog velikana u Evroligi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori