ŽELJKO OBRADOVIĆ GRMI: Trener Partizana zamerio igračima posle poraza u finalu

Novosti online

21. 09. 2023. u 08:00

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa današnje finale ABA Superkupa protiv Studentskog centra trebalo da mirno privede kraju, ali da su crno-beli onda napravili brzoplete greške i u napadu i u odbrani.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ГРМИ: Тренер Партизана замерио играчима после пораза у финалу

ABA liga/Dragana Stjepanović

"Utisci su da smo prisustvovali sjajnoj košarkaškoj utakmici. Veoma dobra i zanimljiva utakmica. Čestitam Studentskom centru i mom kolegi Andreju Žakelju na vrhunskom turniru i osvojenom trofeju", rekao je Obradović na konferenciji za novinare, prenosi Mocartsport.

Košarkaši Partizana nisu uspeli večeras da osvoje trofej u ABA Superkupu, pošto su u finalu u Podgorici izgubili od Studentskog centra sa 83:81.

"Utakmica je bila puna preokreta, imali smo priliku da je privedemo lako kraju, a onda smo napravili neke brzoplete greške u napadu i odbrani. Na kraju taj šut za tri poena je doneo pobedu. Imali smo poslednji napad, ali pričati o poslednjem napadu i odbrani nije nešto što je potrebno niti je odlučilo", rekao je Obradović.

Posle trojke Kapuste, koji je doneo vođstvo Studentskom centru, Partizan je imao četiri sekunde da organizuje napad za pobedu. Lopta je došla do Frenka Kaminskog koji je promašio iz izgledne pozicije.

"Nije bila improvizacija, taj pas je bio rešenje, jedno od. Uvek ima više rešenja. On je uhvatio loptu i promašio zicer. To je sastavni deo igre. Idemo dalje", rekao je Obradović.

Crno-beli nisu na ovom turniru mogli da računaju na Mateuša Ponitku koji je povredio rame.

"Ne bih o tome. On je prošao ceo pripremni period sa nama, ima povredu koja ga je sprečila da bude ovde. Ne verujem ni da će igrati turnir u Atini koji nas čeka, ali srećna je okolnost da ima još vremena do početka sezone", rekao je trener Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)