''JOŠ UVEK NISAM ZA STARO GVOŽĐE'' Bivši kapiten Partizana pred meč sa crno-belima

Novosti online

19. 09. 2023. u 11:06

Nekadašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević govorio je za Mocart sport pred polufinale ABA Superkupa.

ЈОШ УВЕК НИСАМ ЗА СТАРО ГВОЖЂЕ Бивши капитен Партизана пред меч са црно-белима

FOTO: Arhiva novosti

- Odlične su provere u Podgorici, posebno za nas jer dugo nismo bili kompletni, fale nam igrači. Videćemo kako će to da izgleda. Mi moramo polako da gradimo formu, iz utakmice u utakmicu, da vidimo koliko možemo ove sezone - rekao je Milosavljević za Mocart sport.

Milosavljević je Superkup dočekao u odličnoj fizičkoj spremi.

- Pa dobro, treniralo se tokom leta, moralo je da se radi. Nisam za staro gvožđe još uvek. Sezona je dugačka, ima tu i puno putovanja i utakmica, nema opuštanja - rekao je 34-godišnji košarkaš, koji je govorio i o jačini regionalne lige.

- Definitivno se opet diže na neki nivo kao što je nekada bilo. Bilo je stvarno ozbiljnih ekipa kada se setim, nigde nisi mogao da se opustiš. Tako da drago mi je da ide u tom smeru. Naravno, Zvezda i Partizan imaju sjajne ekipe sa sjajnim trenerima, budžetom, tu su i Cedevita i Budućnost. Da ne nabrajam sada sve, mislim da je ove godine dosta jača ABA liga u odnosu na neke prethodne. Ima više konkurentnih ekipa - poručio je Milosavljević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)