SKANDAL U CRNOJ GORI: Grobarima iz Nikšića zabranjeno da gledaju Partizan u Podgorici

Novosti online

19. 09. 2023. u 09:43

Četvrtfinalnu utakmicu ABA Superkupa između Partizana i Mege nisu mogli da prate navijači crno-belih iz Nikšića, prenose crnogorski mediji.

СКАНДАЛ У ЦРНОЈ ГОРИ: Гробарима из Никшића забрањено да гледају Партизан у Подгорици

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Naime, grupi „grobara“ nije bilo dozvoljeno da uđu u Moraču gde se održavala utakmica, pa su se zbog toga oglasili saopštenjem.

Oko 70 navijača iz Nikšića krenulo je da prati utakmicu u Podgorici između Partizana i Mege, a policija ih je zaustavila u naselju Mareza blizu Podgorice.

Posle ubeđivanja policija je „grobare“ uputila da se vrate i nije dozvolila da nastave ka prestonici Crne Gore. Ogorčeni navijači objavili su saopštenje, a najveći problem koji ističu jeste to da je drugim navijačkim grupama dozvoljeno ono što prema njihovim rečima njima nije.

- Nastavlja se represija i diskriminacija „Grobara“ u Crnoj Gori. Iako ničim nismo izazvali ovakvu reakciju policije jer smo se korektno ponašali. Međutim, odluka jednog od pretpostavljenih policajaca bila je da ne možemo dalje iz navodno bezbednosnih razloga. Nažalost, ovo nije prvi put da se „Grobarima“ u Crnoj Gori ne dozvoljava da prate utakmice na kojima igra Partizan. To, međutim, nije slučaj sa drugim navijačkim grupama koje nesmetano prate sve sportske događaje u Crnoj Gori.”, piše u saopštenju.

Podsećanja radi, Partizan se plasirao u polufinale Superkupa pobedom nad Megom rezultatom 89:78. U borbi za finale crno-beli se sastaju sa Igokeom koja je savladala Cedevitu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao