OBRADOVIĆ I JOKIĆ OČI U OČI: Trener Partizana otkrio čime ga je kupio najbolji košarkaš sveta

Novosti online

18. 09. 2023. u 08:18

NAJBOLjI evropski trener Željko Obradović otkrio je zanimljive detalje jednog susreta koji je imao sa šampionom NBA lige Nikolom Jokićem.

ОБРАДОВИЋ И ЈОКИЋ ОЧИ У ОЧИ: Тренер Партизана открио чиме га је купио најбољи кошаркаш света

FOTO: KK Budućnosti/Filip Roganović/ABA liga

Naime, u razgovoru za "TV Arena sport" trofejni stručnjak je sipao hvalospeve na račun centra Denvera.

Obradović je istakao da su se njih dvojica sreli tokom priprema reprezentacije prošlog leta i da mu je tom prilikom Jokić rekao da je gledao njegov seminar.

- Ja sam bio fasciniran Nikolom Jokićem, video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije i Partizan je bio na pripremama, pa smo se slučajno sreli, pitao sam ga "Nikola, kako si". On je meni tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije. Ja sam bio prijatno iznenađen. To dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare, on je gledao i Partizan, ja to znam - istakao je Obradović.

Tanjug/AP

 

Tom prilikom Jokić je Željku dao jedan savet, a on ga je odmah potom primenio na treninzima.

- On je poslao poruku preko jednog prijatelja za jedan detalj naše igre, da misli da bi nešto trebalo da uradimo. Ja sam to shvatio i odmah sam primenio. Treba verovati igračima, jednom igraču kao što je Nikola Jokić ne možeš da ne veruješ. Neverovatan je. Igrač koji je osvojio NBA prsten, koji već tri godine igra na svetskom nivou, njega treba poslušati. Ali ponavljam, trener je taj koji na kraju odlučuje i baš me interesuje šta bi Jokić rekao na sve ovo što pričam sad - rekao je Željko Obradović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)