NEKADAŠNJI CENTAR AMERIČKE REPREZENTACIJE: ''Ako me ne pozovete na Olimpijske igre, igraću za Tajvan i daću vam 85 poena''

Novosti online

15. 09. 2023. u 15:27

KOŠARKAŠKA reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država bila je favorit za osvajanje proteklog Svetskog prvenstva u košarci, ali završila je tek na četvrtom mestu, iza Nemačke, Srbije i Kanade. Amerikanci su zbog toga najavili da će na sledeće veliko takmičenje, a to su Olimpijske igre u Parizu 2024. godine, poslati najjaču ekipu koju imaju.

НЕКАДАШЊИ ЦЕНТАР АМЕРИЧКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Ако ме не позовете на Олимпијске игре, играћу за Тајван и даћу вам 85 поена

Foto AP

Inicijator sklapanja moderne verzije drim-tima je navodno Lebron Džejms, a u pomenutoj ekipi će igrati između ostalih i Kevin Durent, Stef Kari, Demijan Lilard i Devin Buker. Nekad najbolji centar NBA lige Dvajt Haurd smatra da i on treba da bude na tom spisku.

- Sviđa mi se ovaj sastav koji vidim, ali nemojte me izostaviti. Ako to napravite, igraću za Tajvan i daću vam 85 poena - napisao je 37-godišnji Hauard koji je nekad igrao za reprezentaciju SAD i već neko vreme je najveća zvezda tajvanske lige.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)