A SAD ZA NIKOLU JOKIĆA! Ceca pevala omiljenu pesmu najboljem košarkašu sveta (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2023. u 08:12

Košarkaši Srbije izašli su sinoć na čuveni balkon Skupštine grada, a sa njima su bili i basketaši i Novak Đoković. Nakon emotivnog dočeka, uputili su se u jedan prestonički restoran, gde su samo za njih pevali Saša Matić, Vlado Georgiev, Ceca Ražnatović...

А САД ЗА НИКОЛУ ЈОКИЋА! Цеца певала омиљену песму најбољем кошаркашу света (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Upravo kada je na scenu izašla Ražnatovićka, usledio je emotivan govor posvećen srpskom timu.

- Mogu da kažem da mi je ogromna čast da budem sa našim šampionima, sa košarkašima, sa Noletom, sa svetskim zvezdama... Ja sam pevala kada su košarkaši u Indijanapolisu osvojili zlato, dabogda vi u Parizu osvojili zlato, pa eto mene opet da vam pevam. Šta god da osvojite, ja sam uvek tu za sve vas. Krećemo odmah - rekla je Ceca, prenosi Telegraf i zapevala omiljenu pesmu Nikole Jokića, svoj čuveni i najveći hit "Beograd".

Bilo je emotivno i u tim trenucima, a izgleda da je ovog puta pesma pogodila Stefana Jovića, koji je prišao da je zagrli.

Inače, pevačica je priznala da su je rasplakali Novak i Boriša Simanić.

- Dosta smo plakali večeras dok smo gledali ono okupljanje mase i Nole me je rasplakao i Boriša... Preemotivno je sve bilo i prelepo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)