POCEKO "PLAČE" NAKON BRUKE: Italijan potkačio Srbiju pa probao da pobegne sa konferencije (VIDEO)

Novosti online

05. 09. 2023. u 18:51

Košarkaši Italije su očekivali nakon pobede protiv Srbije da će lako ući u završnicu Mundobasketa, ali na kraju do toga nije došlo. Selektor "azura" Đanmarko Poceko nakon poraza od Amerike imao je zanimljivu pres konferenciju.

ПОЦЕКО ПЛАЧЕ НАКОН БРУКЕ: Италијан поткачио Србију па пробао да побегне са конференције (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

Amerika je ubedljivo savladala Italiju, a nakon me;a italijanski ko[arka[ Simone Fontekio emotivno je govorio pred medijima. 

Poraz SAD od Litvanije im je za rivala doveo Amerikance u četvrtfinalu, iako su “azuri” bili prvi u grupi, zbog čega žali selektor Đanmarko Poceko.

-Svi su mislili da nemamo šanse da pobedimo, ali ima jedna životinja koja ne leti, a ipak pokušava to da uradi. Mi smo došli ovde, među osam najboljih na svetu. Reakcija Melija za mene je sve. Nemojte me pitati o tome, znate sa kakvim igračima, ljudima radim… To sam pokazao na turniru. Ne možemo da letimo, ali smo pokušali. I uspeli. To nešto govori. Nisu zaslužili da igraju protiv SAD, jer smo bili prvi u grupi. Moji igrači su bili prvi. To je sport. Pre utakmice, a sada još više, sada ih toliko poštujem, rekao je Poceko, aludirajući na to da su bili bolje plasirani od Srbije, a da će završiti bez medalje. 

Imao je Italijan svoj šou i na današnjoj konferenciji za medije. Naime, on je nakon svog izlaganja i Nikole Melija pokušao da "pobegne" sa pres konferencije bez odgovaranja na pitanja novinara. Portparol turnira ga je ljubazno obavestio da mora da se vrati na svoje mesto, što je on i učinio. 

Košarkaši Italije će do kraja turnira igrati u razigravanju od 5. do 8. mesta.

BONUS VIDEO: "NISMO MNOGO PRIČALI U JAVNOSTI": Milutinov posle plasmana u polufinale SP

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)